Вітаю Вас на сторінках блогу "ТЕРИТОРІЯ МОВИ"! Сподіваюсь, він буде цікавим і корисним для Вас!

четвер, 6 жовтня 2016 р.

МОН вилучає зі шкіл один з підручників з російської мови


Навчальний посібник з російської мови для 3-го класу автора М. Коченгиної буде вилучено з використання у загальноосвітніх навчальних закладах. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МОН.

У відомстві зазначають, що неможливість використання зазначеного посібника у навчальному процесі пов'язана з невідповідністю змісту його сторінок про державні символи Росії засадам патріотичного виховання дітей.


Також Інститут модернізації змісту освіти повідомляє, що видавництвом "Ранок" уже вилучено зазначений посібник з продажу.

Крім того, Інститут модернізації змісту освіти звернувся до обласних органів управління освіти, ректорів інститутів та академій післядипломної педагогічної освіти, директорів науково-методичних центрів і завідувачів методичних кабінетів з вимогою замінити текстові матеріали у шкільних підручниках "Русский язык: учеб. для 3-го кл. общеобразоват. учеб. заведений с обучением на укр. яз. / Е. И. Самонова, В. И. Стативка, Т. М. Полякова", що містять інформацію про державні символи Росії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *