Вітаю Вас на сторінках блогу "ТЕРИТОРІЯ МОВИ"! Сподіваюсь, він буде цікавим і корисним для Вас!

суботу, 21 січня 2017 р.

21 січня - Міжнародний день обіймів

Він був заснований в США в 1986 році під назвою Національний день обіймів (National Hugging Day), а потім стрімко поширився по всьому світу. Згідно з традицією свята, обійняти в цей день можна навіть незнайому людину.
Похожее изображение 
Незважаючи на молодий вік цього свята, сьогодні важко знайти його автора: невідомо, кому вперше в голову прийшла така ідея "тісного" святкування 21 січня, і чому вибрана саме ця дата. Вважається, що ініціаторами свята є студенти. Саме в цей день хлопці та дівчата укладали в свої обійми один одного без будь-якого інтимного підґрунтя.

 Картинки по запросу обниматься
І, до речі, саме вони в останні роки проводять 21 січня різні флешмоби, присвячені цьому святу. За своєрідною легендою, під час дружніх обіймів люди обмінюються душевним теплом. 
Важливо також зазначити, що є ще один День обіймів, який відзначається щорічно 4 грудня, він веде свою історію з 70-х років 20 століття. Але січневий більш відомий, а тому і відзначається більш широко.
Картинки по запросу обниматься 
Психологи вважають, що люди, які прагнуть вас обійняти, хочуть відчути безпеку, комфорт і любов. А обійми супроводжують нас протягом усього життя. 
Ми обіймаємо друзів і рідних при зустрічі, після розлуки, обіймаємо один одного, щоб висловити свою радість і подяку. Приємно те, що святкування 21 січня не потребують ніяких матеріальних витрат. Вам варто лише щедро нагородити своїм теплом усіх, кого вважаєте за потрібне. Вітаючи зі святом, подаруйте своїм близьким і коханим людям обійми на знак теплого ставлення до них, нагадавши тим самим про свої щирі теплі почуття.
Похожее изображение

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *