Вітаю Вас на сторінках блогу "ТЕРИТОРІЯ МОВИ"! Сподіваюсь, він буде цікавим і корисним для Вас!

четвер, 5 січня 2017 р.

Пробне ЗНО-2017: вартість, умови, реєстрація

   Термін реєстрації. З 10 до 31 січня можна зареєструватись для участі в пробному ЗНО-2017.
   Вартість. Після заповнення реєстраційної заяви он-лайн слід заплатити за участь. Вартість одного тестування становитиме 129 гривень. Якщо учасник обере два предмети для написання пробного тестування, то має заплатити 258 гривень.
   Умови. Учасник пробного ЗНО може скласти не більше як два пробних тести - з української мови та літератури та з іншого предмета на вибір:  історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської та французької мови.


   Загалом учасниками пробного ЗНО можуть бути учні 10 - 11 класів та випускники минулих років, які хочуть ознайомитись з процедурою проведення тестування
   Терміни проходження пробного ЗНО. 1 квітня проходитиме пробне тестування з української мови та літератури, а 8 квітня -- з решти предметів. .
   Процедура реєстрації на пробне ЗНО.  Реєстрація проходитиме в онлайн режимі на сайті Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.
   1. Спершу слід зайти на сторінку ОРЦОЯО в розділ "Пробне ЗНО-2017" і заповнити реєстраційну форму. У ній вказують прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання, перелік вибраних навчальних предметів.
   2. Отримавши логін та код доступу до інформаційної сторінки "Особистий кабінет учасника пробного ЗНО", потрібно зайти в цей кабінет й роздрукувати квитанцію про оплату. Для кожного вибраного учасником предмета квитанцію роздруковують окремо.
   3. Впродовж 5-ти робочих днів слід заплатити за участь у пробному тестуванні та перевірити в особистому кабінеті учасника статус заяви. Підтверджує факт реєстрації статус "Оплачена". Останній день приймання платежів -- 6 лютого. Кошти, перераховані після цієї дати, не будуть зараховуватись.
   4. Після 15 березня в "Особистих кабінетах учасника пробного ЗНО" будуть запрошення-перепустки, у яких вказуватиметься місце та час проведення ЗНО. Це запрошення слід роздрукувати та з ним і з паспортом або свідоцтвом про народження потрібно приходити на пункти пробного тестування.
Зверніть увагу!   Реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.
     Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не використовуються для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти та для конкурсного відбору на навчання до вищих навчальних закладів.

Читайте більше тут: http://testportal.gov.ua/probne/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *