Вітаю Вас на сторінках блогу "ТЕРИТОРІЯ МОВИ"! Сподіваюсь, він буде цікавим і корисним для Вас!

понеділок, 9 січня 2017 р.

10 січня стартує реєстрація на пробне ЗНО

10 січня розпочинається реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Цього року реєстрація триватиме до 31 січня.
Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводиться з метою ознайомлення випускників шкіл та абітурієнтів із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування, робочого місця тощо.

Участь у пробному ЗНО є важливою складовою підготовки до тестування. Завдання, що створюються у формі предметних тестів, відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, а процедура проведення є максимально наближеною до процедури проведення основного ЗНО.
Кожен зареєстрований учасник зможе взяти участь у пробному ЗНО з української мови та літератури, а також в одному з тестів за вибором - історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.
Пробне тестування з української мови та літератури відбудеться 1 квітня, тестування з інших предметів - 8 квітня 2017 року.
Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні є платною. Вартість одного тестування з одного тестового предмета у 2017 році складає 129 грн.
Реєстрація на пробне ЗНО здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти:
(м. Київ, Київська область, Черкаська область, Чернігівська область);

(Вінницька, Житомирська та Хмельницька області);

(Дніпропетровська та Запорізька області);

(Донецька та Луганська області);

(Івано-Франківська, Чернівецька, Закарпатська та Тернопільська області);

(Львівська, Рівненська та Волинська області);

(Одеська та Кіровоградська області);

(Харківська, Сумська та Полтавська області);

(Херсонська та Миколаївська області, АР Крим та м. Севастополь).

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.
Результати пробного ЗНО не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестаціюта не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *