Вітаю Вас на сторінках блогу "ТЕРИТОРІЯ МОВИ"! Сподіваюсь, він буде цікавим і корисним для Вас!

вівторок, 8 листопада 2016 р.

Де слухати радіодиктант національної єдності?


09 листопада 2016 року, починаючи з 11.00 слухати, а також дивитися спецпроект Українського радіо "XVI Радіодиктант національної єдності" можна у кілька способів і навіть робити це одночасно.
1) Можливо, на Вашій кухні є звичайне дротове радіо. Є? Тоді можете далі не читати. Немає? Читайте далі!
2) Можливо, у Вас є звичайний радіоприймач? Є? Тоді шукайте хвилі Першого каналу Українського радіо в FM-мережі. Так, вона не така потужна, як нам хотілося б, але знайти, на якій саме хвилі звучить Українське радіо у Вашому населеному пункті можна на сторінці частотного ресурсу сайту Українського радіо - www.nrcu.gov.ua/1chastoty Ви - не власник приймача? Тоді читайте наступний пункт!
3) Можливо, Ви вирішили скористатися комп'ютером? On-line трансляцію шукайте так само на сайті www.nrcu.gov.ua. Не підходить? Рухаємося далі!
4) Ви будете в дорозі, але з Вами буде Ваш смартфон чи планшет? Чудово! Тоді програма TuneIn вам у поміч. Шукайте у ній UR-1. Також на сайті Українського радіо можна слухати мобільну версію - m.nrcu.gov.ua Також не годиться? Маємо ще варіант!
5) Хочете не просто слухати, але й дивитися радіодиктант: на Youtube-каналі UA:ПЕРШИЙ здійснюватиметься трансляція зі студії Українського радіо. Ні? Теж не подобається? Ви хочете звичайний телевізор? Тоді - вам далі!
6) UA:ПЕРШИЙ з 11.20 розповідати про тих, хто пише радіодиктант в Телецентрі, а об 11.25 почне трансляцію з Хрещатика, 26.
Ви так і не змогли визначитися, де і як слухати #радіодиктант? Чи не зможете це зробити саме в цей час! Гаразд, тоді 09 листопада 2016 року після 12.00 шукайте запис проекту на сайті Українського радіо у розділі "Архів".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *