Вітаю Вас на сторінках блогу "ТЕРИТОРІЯ МОВИ"! Сподіваюсь, він буде цікавим і корисним для Вас!

середу, 7 грудня 2016 р.

7 тренажерів з української мови та літератури для підготовки до ЗНО

Підготовка до ЗНО відбувається у кожного по-своєму, хтось навчається самостійно, хтось відвідує курси, хто займається з репетитором, а дехто вчиться на онлайн-ресурсах. ZNOCLUB вирішив підібрати 7 ресурсів для перевірки своїх знань з української мови та літератури, які будуть не зайвими у підготовці до ЗНО. 
Онлайн-тест словникового запасу. Доволі простий тренажер, який нещодавно був дуже популярним серед користувачів українського FacebookЯк серйозне джерело підготовки його навряд чи можна розцінювати, але приблизно оцінити багатство свого словника – це завжди цікаво. І не забувайте позмагатись із друзями :)


Комплексний тренажер з української мови. Поєднує компактний виклад теоретичного матеріалу із великим обсягом практичних завдань. Ви зможете перевірити свої знання із фонетики, лексики, орфографії та культури мова. Чудовий додатковий засіб перевірки і засвоєння знань у підготовці до ЗНО з української мови.

Зручний і красивий ресурс із великою базою вправ, головний акцент яких  - допомогти розібратись зі «складними випадками». Часто найбільш поширені помилки із поясненнями ви могли бачити у сторінках соцмереж. Також радимо слідкувати за оновленнями блогу на цьому сайті, де у компактній ілюстрованій викладено багато орфограм.

Інтерактивний додаток з української літератури, який допоможе вам краще засвоїти відповідності між письменниками та їх псевдонімами. Рекомендуємо пройти після створення таблички і для закріплення знань, коли повторюватимете усю програму ЗНО.

Ще один додаток, який знадобиться вам при підготовці до ЗНО з української літератури. Встановіть відповідність між цитатою та літературним героєм – це один із найпопулярніших тестів на ЗНО. Єдиний недолік цього тренажера з української літератури – не всі твори і персонажі стосуються чинної програми. Але повправлятись у знанні української літератури ніколи не завадить.
Одразу два посилання на додатковий спосіб підготовки до ЗНО з української літератури. Вам необхідно встановити відповідність із цитатою та літературною героїнею чи літературним героєм. Недолік такий же, як і в попередньому посиланні.

Чудовий додаток для розширення своїх знань у родо-жанровій специфіці творів української літератури. Підходить не лише для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, а й для навчання у школі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *