Вітаю Вас на сторінках блогу "ТЕРИТОРІЯ МОВИ"! Сподіваюсь, він буде цікавим і корисним для Вас!

вівторок, 20 вересня 2016 р.

5 порад для засвоєння іноземної мови

Хочете засвоїти іноземну мову?
Тоді саме для вас 5 порад, які стануть у нагоді:
1. Вчіть "правильні" слова
Багато людей припиняють вивчення іноземної мови через те, що відразу потрібно вивчити дуже багато слів. Але, щоб сформувати робочий словниковий запас не обов’язково знати всі слова. 20% ваших зусиль на вивчення мови дозволить розуміти 80% матеріалу (згадайте принцип Парето). В англійській мові, наприклад, кожен текст має близько 300 однакових слів.

2. Спілкуйтесь або хоча б розмовляйте вголос іноземною мовою з першого дня
Дайте собі право на помилки – Ви ж тільки починаєте вивчати мову. Розмовляйте з носіями мови у скайпі, перекладайте тексти вголос, домовтеся вчити мову з кимось, із ким зможете спілкуватись кожного дня.
3. Слухайте радіо
Це навіть більш дієвий спосіб звикнути до мови і швидше її зрозуміти, ніж перегляд серіалів в оригіналі. Ви чуєте імпровізовану мову, живу, ніби спілкуєтесь із ведучим самі.
4. Розповідайте про себе
Це перше, що ви повинні вміти, вивчаючи мову. Напишіть про себе короткий текст, перекладіть його самостійно (або з носієм мови) і доповнюйте деталям у процесі вивчення.
5. Будьте готові виділяти на вивчення достатньо часу.
Витрачаючи на вивчення мови 6-8 годин на день, можна володіти мовою на рівні В2 вже за два місяці. Тобто ті люди, що зможуть витрачати на вивчення мови 1-2 години на день, вже за рік зможуть продемонструвати чудові результати. Треба лише почати прямо зараз.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *