Вітаю Вас на сторінках блогу "ТЕРИТОРІЯ МОВИ"! Сподіваюсь, він буде цікавим і корисним для Вас!

пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Книга, яка не може чекати

Аргентинський видавничий дім Eterna Cadencia представив оригінальну концепцію книги з цікавим форматом «El Libro que No Puede Esperar» (Книга, яка не може чекати).
Така книга надрукована чорнилом, яке зникає через 2 місяці після того, як ви вперше відкрили книгу. Книга упакована в пластикову обгортку, і як тільки ви її зняли і відкрили книгу, чорнило починає старіти і через 60 днів читачам нічого не залишається, як дивитися на обгортку і порожні сторінки.
Чорнило в книзі реагує з сонячним світлом і повітрям і поступово зникає. Так що, щоб не було нестерпно боляче за даремно витрачені гроші, не варто відкладати таку книгу в довгий ящик.

Ідея створити такі книги з'явилася у видавництва через те, що новим авторам було досить важко пробитися. Якщо ніхто не прочитає вашу першу книгу, кому захочеться прочитати другий і третій твір?
Книга, яка не чекає, не дозволить книзі довго залежуватися і збирати пил, а також стимулюватиме вас більше читати. Можливо, саме таке рішення допоможе вижити друкованим виданням, яких все сильніше витісняють електронні книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *